Select Page

Als je ziet wat deze vader van IKEA kastjes maakt, wil je zelf ook aan de slag!

31 jan 2016 | Doe-het-zelf | 0 Reacties

Maak kennis met Chris Heider. Deze geniale vader maakte voor zijn dochter iets heel speciaals: een verhoogd bed gemaakt van IKEA keukenkastjes! Hij gebruikte zeven keukenkastjes van diverse formaten als basis van het nieuwe bed. In de video hieronder laat Chris in detail het bouwproces zien tot en met het plaatsen van het matras. We weten niet zeker of Chris het allemaal zelf bedacht heeft of dat hij dit idee ergens anders heeft gezien. Hoe dan ook, dit is een geniale manier om een opbergruimte te combineren met een bed. Volgens Chris heeft dit alles bij elkaar $480,- gekost. Waarvan $355,- aan keukenkastjes werd uitgegeven.

De video is vrij duidelijk. Chris doet zelf de voice-over en legt stap voor stap uit wat hij gedaan heeft. Het lijkt allemaal zo simpel, maar hij weet uiteraard ook echt wat hij aan het doen is. Volgens eigen zeggen is hij er 6 uur mee bezig geweest.

Genialiteitsmeter

81%

Uniek en veel opbergruimte Als je het juiste gereedschap hebt, dan is dit bed eigenlijk heel goed zelf te bouwen. Beetje van IKEA en een beetje van jezelf.

Makkelijk zelf te maken?
80%
Lage kosten?
85%
Duidelijke instructies
80%

About The Author

Laat weten wat jij er van vindt