Select Page

De snelste manier om je koude boter zacht te maken, binnen enkele seconden!

10 feb 2016 | Eten en Drinken, Hacks | 0 Reacties

Net wanneer je lekker met een recept bezig bent, kom je erachter dat je boter nog niet zacht is. Bijvoorbeeld omdat de boter nog in de koelkast staat… Met deze tip heb je de boter binnen een minuut zacht en klaar voor gebruik. Zonder gebruik te maken van een magnetron… Met de magnetron heb je overigens grote kans dat je boter gaat smelten in plaats van zacht wordt.

In het kort: neem de boter uit de koelkast. Pak een glas dat je over de boter kunt zetten. Voordat je het glas over de boter plaatst, vul je het glas met warm/heet water en laat je het gevulde glas een minuut staan. Vervolgens gooi je het glas leeg voordat je het over de boter plaatst. Laat het glas daar weer een minuutje staan en de boter is zacht. Snel, simpel en zonder veel poespas.

Vond je deze tip handig? Deel deze tip dan met al je vrienden!

(bron: The One Pot Chef – Youtube Channel)

About The Author

Laat weten wat jij er van vindt