Select Page

Deze motorbende staat ongelooflijk toegewijd op tegen kindermishandeling. Respect.

12 apr 2016 | Opmerkelijk | 0 Reacties

Helaas komt het veel vaak voor: kindermishandeling en kindermisbruik. Wij zullen niet in details treden, maar na zo’n trauma moeten deze kinderen weer de draad van hun leven zien op te pakken. Maar hoe? Er komen talloze situaties op ze af waar ze zich niet goed bij voelen. Denk hierbij aan eventuele rechtszaken tegen hun mishandelende/misbruikende (stief)moeder/-vader, weer naar school, weer naar de sportclub, naar de dokter, naar de therapeut, naar de psycholoog, vaak hebben ze moeite om de nachts door te komen omdat ze bang zijn in hun eigen huis en ga zo maar door.

Gelukkig is er motorbende die op staat voor deze kinderen. Dit is B.A.C.A., de Bikers Against Child Abuse. Zij zetten zich volledig in om deze kinderen te ondersteunen. Of dat zou de wacht staan is (’s nachts en/of overdag), of ze begeleiden naar rechtszaken, school, doktersafspraken etc. Maakt niet uit, één telefoontje en ze komen eraan. Soms met 20 bikers, soms tot wel 50 bikers. En dat maakt indruk.

In de video hieronder zien we het verhaal van “FA”. Op haar tiende begint het misbruik door haar stiefvader. Ze vertelt haar moeder op haar twaalfde dat ze misbruikt wordt door haar stiefvader. Daarna duurde het nog 3 jaar voordat de rechtszaak zou beginnen. Ze vreesden voor hun leven. FA kon niet slapen, at niets meer en was suïcidaal. Totdat de mannen en vrouwen van B.A.C.A. in haar leven kwamen… Eén van die mannen heet ‘Tombstone’…

Wanneer je dit net zo waardeert als wij, deel dit bericht dan met je vrienden op Facebook.
[bron: Youtube – Crime Watch Daily]

About The Author

Laat weten wat jij er van vindt