Select Page

Dit is absoluut de meest eenvoudige manier om hondenharen te verwijderen van kleding en meubels

11 apr 2016 | Hacks | 0 Reacties

Wij houden van onze huisdieren; honden, katten, noem maar op. Maar waar we stiekem een hekel aan hebben zijn de haren die overal aan blijven plakken… Vooral als je mensen op bezoek krijgt die allergisch zijn en je hebt op je stoffen bankstel allerlei honden- en/of kattenharen. Ja, dat kan heel vervelend zijn. Of, wanneer je bijvoorbeeld bij iemand op bezoek bent geweest die een verharend huisdier heeft. je komt thuis en kijkt eens goed naar je mooie zwarte jas of spijkerbroek… Ja hoor. helemaal onder de haren. En met een ritje in de wasmachine is dit meestal niet meteen opgelost. Integendeel, met een beetje pech zit het nu ook op de andere kleding die in dezelfde wasbeurt werd gedraaid.

Maar er is een oplossing: de rubberen, afwashandschoen. Je kent ze, die keukenhandschoen die je eigenlijk liever niet aan wilt doen bij het afwassen. Haal hem maar weer tevoorschijn. Een paar keer rustig wrijven over de haren op je bankstel, broek, tapijt, jas of autobekleding en je haalt de haren er zo vanaf.

hondenharen-01Extra tip 1: voor grotere oppervlakken (of voor de trap bijvoorbeeld) kun je ook een wisser gebruiken. Niet alleen dus handig voor de ramen, maar ook om honden- en kattenharen bij elkaar te schrapen.

Extra tip 2: Wanneer je de haren op je kleding hebt en je hebt haast omweg te gaan. maak dan je handen vochtig. Niet nat, maar vochtig, en wrijf (aai) over je de plek waar je honden- of kattenharen zitten. Komt er zo vanaf.

Is dat handig of niet?!

Deel deze tip met je vrienden die vaak in aanraking komen met huisdieren.
[bron: Youtube kanaal: Making it easy with Liz]

About The Author

Laat weten wat jij er van vindt