Select Page

Heerlijk, eenvoudig recept met aardbeien en roomkaas. Binnen 20 minuten klaar.

4 mrt 2016 | Eten en Drinken | 0 Reacties

Voor je weet staat de Paashaas weer voor de deur. Familie komt over de vloer, of misschien ga je zelf wel naar vrienden toe. Hoe leuk is het dan om aan gasten een eenvoudige, maar heerlijke traktatie voor schotelen.

Het principe is heel simpel. Snijd bij de aardbeien het puntje eraf. Daar zullen ze straks op komen te staan. Daarna hol je ze uit.
Vervolgens maken we de vulling. Doe de roomkaas, de poedersuiker en de vanillesuiker in een kom en roer dit goed door elkaar met eventueel een mixer. Wanneer alles goed vermengd is, vul je de aardbeien met het mengsel. Het mooiste resultaat krijg je als je dit met een spuitzak doet, maar het kan ook zonder.
Tot slot kun je nog wat leuke toppings erop doen. Bijvoorbeeld geschaafde chocolade (of hagelslag/vlokken), of amandelstukjes, kokosschaafsel, beetje poedersuiker. Gewoon wat je lekker vindt.

Doe video hieronder legt het nog eens goed uit.

Ingrediënten:

  • 500 gr aardbeien (het liefst grote aardbeien!)
  • 225 gr roomkaas
  • 170 gr poedersuiker
  • één zakje vanillesuiker
  • Optioneel: toppings. Denk hierbij aan koekkruimels, geraspte chocolade, gemalen amandelen of geschaafde kokos.
[bron: Youtube – TipHero]

About The Author

Laat weten wat jij er van vindt