Select Page

Hij legt opgeblazen schuitjes op een rij in een park, maar dan… Dat willen wij ook!

20 mrt 2016 | Opmerkelijk | 2 reacties

Deze geniale uitvinding van Nederlandse bodem hoeft je niet op te blazen tot je blauw aanloopt, je hoeft geen voetpompje te gebruiken en ook geen elektrische. Maar wat is het dan? Is het een hangmat? Is het een luchtbed? Is het een zitzak? Of een beetje van alles?

De Lamzac Hangout is een grote zak. Je hoeft hem niet op te pompen of op te blazen. Je laat hem lucht happen.  Binnen letterlijk enkele seconden vul je de zak met 600 liter lucht door hem alleen maar een a twee keer door de lucht te bewegen. Vervolgens kun je er heerlijk op liggen of zitten.

De grote luchtbal zorgt voor een heerlijk zit- of ligcomfort. Hij is zeer compact op te vouwen en daarom ideaal voor op reis, festivals, het park, het strand en de boot. Lekker chillen, hangen en luieren. Je hoeft niet hang te zin dat deze zak snel kapot gaat. De Lamzac is gemaakt van sterk nylon ripstop en slijtvast nylon in de sluiting.

Deel dit artikel gerust met elke Facebook vriend die regelmatig op de camping zit/ligt, naar festival gaat of gewoon lekker in de achtertuin wil chillen op een warme zomeravond.

In het park

Wat flitsender…

[bron: Lamzac.com]

About The Author

2 Comments

  1. Cool

    Reply
  2. Ooohhh, die is inderdaad cool. De naam alleen al… “Lamzac”. 🙂

    Reply

Laat weten wat jij er van vindt