Select Page

Op deze manier wordt je stofzuiger een ware zoekmachine voor kleine spullen!

17 mrt 2016 | Hacks | 0 Reacties

Je hebt wel eens van die dagen dat er kleine spullen op van die onbereikbare of onhandige plekken zijn geraakt. Denk hierbij aan lego-blokken onder de kast, oorbellen of kleingeld in het bankstel, etc. Dan kun je met je handen gaan zoeken, maar je weet natuurlijk niet wat voor een scherpe spullen je tegen komt tussen de kussen van je bank, of hoeveel stof er onder het dressoir ligt.Of dat je het per ongeluk wel opzuigt en dan door je stofzuigerzak graaft om zoek naar die oorbel…

Voor wie zijn handen niet vuil wil maken is deze tip ideaal!

Benodigdheden:

  • Stofzuiger (zonder opzetstuk, alleen de slang)
  • Oude sok of panty (zonder gaten)
  • Een elastiek

Pak een oude sok of panty en knip het voetgedeelte eraf. Dit gedeelte gaan we gebruiken. Zorg ervoor dat er geen gaten in zitten!

Doe dit voetgedeelte over het uiteinde van de stofzuigerslang en zet dit vast met een elastiekje. Tadaa. Je stofzuiger is nu een zoekmachine geworden.

Wanneer je nu met je stofzuiger in die donkere hoekjes zuigt zul je het stof opzuigen en je waardevolle spullen blijven op de sok zitten. handig voor de kleine, onbereikbare hoekjes, onder het bed of een dressoir waar je lastig bij kunt, en tussen de kussens van je bank.

Vond je dit een handige tip? Deel hem dan met je vrienden op Facebook!
[bron: Nifty]

About The Author

Laat weten wat jij er van vindt