Select Page

Pas op: alleen voor de echte nerds. Elke maand nieuwe, vette goodies in deze loot crates!

4 feb 2016 | Opmerkelijk, Tech | 0 Reacties

Als je regelmatig games speelt dan zullen je oren al gespitst zijn bij het horen van een ‘loot crate’. De mensen van ‘LootCrate.com’ hebben het geniale idee gehad om elke maand speciaal voor jou loot crates samen te stellen. Elke maand een ander thema. Maar je weet niet precies wat er in zit. Behalve dat het allemaal van hetzelfde thema zal zijn. Bijvoorbeeld Call of Duty, Anime, Star wars (!), Pets, FireFly, LevelUp, Gaming etc. Kortom: Vet!

Er zijn nu mensen die denken ‘Wat is een loot crate?’… Een loot crate is, simpel gezegd, een doos/krat met daarin allerlei goodies voor gamers, nerds en verzamelaars. Dat kunnen T-shirts zijn, sokken, maar ook games, action-figures, knuffels, maskers, tot en met headsets en nog grotere goodies. Eén keer per maand wint iemand de mega-crate en dan heb je echt wat om uit te pakken. De waarde van de spullen in zo’n doos zijn ongeveer $ 2000,-.

Wat kost dat maandelijkse geintje? Dat ligt eraan welke crate je wilt. Je zult moeten rekenen op zo’n $ 24,99 per maand inclusief verzendkosten naar Nederland. (ja, in dollars). Daar moet ook wel bij gezegd worden dat de waarde van de inhoud van zo’n loot crate vaak het dubbele is…

Hieronder hebben we de promo voor je klaar staan en twee unboxing video’s.

Meer weten? Check LootCrate.com.

About The Author

Laat weten wat jij er van vindt