Select Page

Waarom dit nog niet bestaat is voor ons een raadsel! Wij zouden er voor in de rij liggen.

2 apr 2016 | Opmerkelijk | 0 Reacties

Ken je dat, die lange dagen op kantoor of gewoon zelf thuis waarbij je even denkt, “Oh had ik maar een lekkere plek om even een dutje te doen.” Deze 19-jarige student uit Toronto, Canada, Aqil Anindhityo, heeft The Schnap bedacht om juist dit mogelijk te maken.

De slogan voor The Schnap is “a nap in a snap”, en het lijkt erop dat het inderdaad makkelijk te installeren is en mo het daarna weer in te pakken.  Alles past in een kleine zak, met daarin de hangmat zelf, twee tafel beschermende delen, twee klemmen om alles vast te zetten. Om het geheel op te bouwen pak je de tafel beschermers en de klemmen die aan weerszijden van de tafel bevestigt. Daarna hang je de hangmat tussen de klemmen.

De bedenker zelf heeft aangegeven dat hij er al vier uur durende dutjes heeft genomen en heel lekker en comfortabel heeft geslapen.

Hoe ziet het er dan opgebouwd en in werking uit? Zo dus:

Het klinkt allemaal heel mooi, maarrr…. The Schnap is nog niet verkrijgbaar. Anindhityo zegt dat het product nog in de ontwikkelingsfase zit. Hij is echter wel hoopval dat The Schnap binnenkort online te verkrijgen zal zijn. Check Schnap’s Facebook page om up-to-date te blijven.

[bron: Facebookpagina ‘Schnap Hammock’]

About The Author

Laat weten wat jij er van vindt