Select Page

We stonden versteld: ze koopt een oud dressoir en maakt er een juweeltje van

11 mrt 2016 | Doe-het-zelf, Opmerkelijk | 0 Reacties

Deze vrouw, Brooke Larsen van Start at Home Decor, loopt regelmatig over rommelmarkten. Altijd op zoek naar voorwerpen die ze kan veranderen, opknappen, verbeteren en vervolgens kan verkopen. Ze pakt van alles aan. Van fotolijstjes en spiegels, tot grote kasten en complete vloeren. En alles daartussenin.

Zo ook dit project. Ze kwam bij garage sale een prachtig dressoir tegen. Nou ja, ‘prachtig’ was die allang niet meer. Het ding was was volledig verstoft en er zaten geen laden meer in…! Ze kocht het oude dressoir, maar vervolgens bleef het wekenlang in de garage staan.

Vooraf. Geen laden. Veel stof.

Vier vakken zijn eruit gehaald. Het bovenblad is er gedeeltelijk uitgezaagd zodat het zitvlak gecreëerd kan worden.

De achterwand is van mdf en het zitgedeelte is het blad dat ze eruit gezaagd heeft. Met schrootjes heeft ze bodem van de ladenvlakken bekleed.

Daarna gaat er een kleurtje overheen en hieronder zie je het eindresultaat.

Het eindresultaat is werkelijk wow! Stijlvolle kleine bank dat heel goed zou staan in een meisjes kamer (mag ook roze geschilderd worden) of in de gang als telefoontafeltje, of in een leeshoekje.

Je moet alleen geen 100 kilo wegen en lekker erin weg proberen te kruipen…

Heb je een echte klusjesman of klusjesvrouw in je Facebook lijst, deel dit dan met hem of haar. Wie weet heb jij een paar weken later ook wel zo’n kastje in je huis.
[bron: het volledige proces is hier te zien: Start At Home Decor.com]

About The Author

Laat weten wat jij er van vindt