Select Page

Wedden dat je al jaren post-its op de verkeerde manier eraf trekt?

16 mrt 2016 | Hacks | 0 Reacties

Blijkbaar is er dus een verkeerde en een juiste manier om Post-It’s van het blok af te halen. Wij wisten het ook niet en pakken een Post-It altijd bij een hoek en trekken hem in één beweging naar boven van het blok af. Fout! Blijkbaar.

Waarom is dat fout en hoe moet het dan wel?

Als je zo’n stickerblaadje van onder onderen pakt en naar boven trekt, en vervolgens weer ergens anders op wilt plakken, dan heb je bijna altijd zo’n krul die omhoog steekt. Als ie niet meteen omhoog steekt, dan wel na een paar minuten. Heel irritant. Plus hij blijft dan niet lang zitten…

Maar hoe moet het dan wél? Je pakt een velletje niet van onderen vast om het omhoog te trekken, maar je pakt het velletje aan de zijkant vast en trekt hem dan er van af, van links naar rechts, of andersom. Daarna plak je de Post-It ergens op, en gegarandeerd plat zal die zijn.

Is dit echt z’n probleem? Ja, want nu vallen je Post-It’s er niet meer af na een paar minuten. Ze blijven veel beter en langer plakken!

Wist je dit niet, en/of wil je dit met iedereen delen op Facebook? Tag iemand in de comments, of deel het gewoon met iedereen op je Facebook.
[Voor uitgebreide omschrijvingen en bouwtekeningen, en voor veel meer geniale LEGO-projecten, ga je naar de website van JK Brickworks]

About The Author

Laat weten wat jij er van vindt